Case Study
Wehlton Woods

Wehlton Woods

  • Date: September 2022
  • Client: Wehlton Woods
  • Category: Web Development

Wehlton Woods

Wie denkt aan houten raamdecoratie, denkt niet altijd aan waar dat hout vandaan komt. Wehlton Woods houdt zich hier wél mee bezig, om de impact die raambekleding heeft op de natuur te verkleinen. Wehlton heeft ons gevraagd om een website met online platform op te zetten waarop bedrijven onderdeel kunnen worden van deze beweging. Deze community plant voor elke geplaatste order een boom in samenwerking met Trees for All.

Onze expertise

  • Website
  • Mail Service
  • Platform
  • CRM development

Over de samenwerking

De website van Wehlton Woods is al sinds september 2022 actief en sindsdien heeft Wehlton x-aantal bomen geplant. De activatie van de bedrijven is een groot succes, ondertussen zijn meerdere bedrijven al aangesloten, en zullen er ongetwijfeld nog veel volgen!. Het bouwen van een actieve community is zeker geen gemakkelijke taak. Het is dus van groot belang dat het platform intuïtief werkt en de ervaring van de gebruiker goed is. Met dit platform kan Wehlton Woods in ieder geval werken aan een groenere toekomst!

Ook een succescase worden?

Wij zijn ontzettend trots om met een bedrijf zoals Wehlton Woods samen te kunnen werken en op deze manier iets terug te kunnen doen voor de aarde. Ben jij benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden!

Contact

Neem contact met ons op

Klaar om jouw online project te lanceren? Boontjes IT is er om jou te helpen. Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in.

Marvin BoontjesSoftware ontwikkelaarBoontjes ITPopulierenstraat 73 1731 ST Winkel+31(0) 6 409 38 599boontjes-it.nlinfo@boontjes-it.nl